Jump to content

[Empire] <Qo-Kaar> @ The Red Eclipse Turkish Guild Recruitment


quwantra

Recommended Posts

Merhabalar.

Guild ismi Tomb of Freedom Nadd server'ında yer alan Qo'kaar Guildinden esinlenerek türetilmiştir, bu guild karma bir guild idi.

Biz The Red Eclipse server'ında ve Empire tarafında oynayan yada oynamak isteyen yeni yada eski tüm türk oyuncuları aramıza beklemekteyiz.

Guildimizin Para sıkıntısı yoktur, yeterli çoğunluk sağlandığında Guildimize Empire Flagship alınacaktır, Flagship'i alacak ve tüm Deck lerini açacak kadar paramız mevcuttur, üyelerimizden bu konuda şimdilik hiç bir talepte bulunulmayacaktır.

Hedeflerimizin arasında Tüm Strongholdların alınması da vardır.

Oyuna yeni başlayan tüm Türk oyunculara yardımcı olunacaktır.

 

Kurmak istediğimiz takımlar şu şekilde;

PvP Takımı

PvE Takımı

Galactic Starfighter Takımı

Yönetici Takımı

 

Oyun içerisinden Başvurularınızı oyun içerisindeki mail yolu ile yada online olduğumuz sıralarda direk olarak Wishper atarak yapılabilir.

 

Ayrıca Buradan da istek gönderilebilir.

 

Temel kurallar dışında hiç bir kısıtlayıcı kuralımız yoktur, Temelde tek isteğimiz Argo ve Küfürlü konuşmamak ve Diğer üyelere karşı saygılı olmaktır.

 

Sesli iletişim için TS3 Server'ımızı kullanmaktayız.

 

Başvuru için nick : Wquma - Wquas

 

Başvurularınızı Bekliyoruz.

Saygılarımızla.

Edited by quwantra
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Qo'kaar from TOFN already continues as Qo'kaar at TRE server and it is an international pvp(mainly) team. It is weird to see "Qo-kaar" at TRE. There were many Turkish people in the guild, so it was known as Turkish guild while we were in TOFN but recently, I am the only active Turkish member of the guild, there are mostly Russians ^^

 

--

 

Selam, yeni farkettim bu konuyu. TOFN'daki Qo'kaar guildi olarak server öldüğünde takımdaki arkadaşlarla birlikte TRE'ye geçmiştik zaten ve guild aktif bir şekilde TRE serverında Qo'kaar olarak devam ediyor. Ayrıca kurucusu olarak Türk olsam da takım Türk guildi sayılmazdı, Qo'kaar'da bir çok milletten oyuncu var. TOFN'daki guildden Kerem abininkine benzettim ismini, Kerem abi sen misin?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...