Jump to content

Onslaught Looking for Danish gamers


Pandisiuz

Recommended Posts

If you're English or another nationality, then you dont have to read the text below.

 

 

Onslaught Gaming mangler DIG!

 

KORT OM ONSLAUGHT & ONSLAUGHT GAMING

 

Onslaught er en ambitiøs og social dansk guild på serveren Tomb of Freedon Nadd (Empire)

 

Onslaught er en del af det danske spil fællesskab, Onslaught Gaming. Som en del af Onslaught Gaming har vi et unikt setup som bl.a. giver vores medlemmer muligheden for at blive en del af "vores" øvrige spil - alt sammen med kun én ansøgning. Så er du splittet imellem f.eks. SWTOR og Battlefield 3, så har vi det du står og mangler.

 

Kig forbi vores website hvis du vil vide mere, adressen står i bunden.

 

HVOR KOMMER ONSLAUGHT FRA, OG HVOR VIL VI HEN?

 

Onslaught har netop måtte flytte server da vores gamle "hjem" tilsyneladende var en døende stjerne. Vi må derfor erkende, at en smule modvind skal forventes, da det aldrig er uden komplikationer når et guild flytter realm. Det betyder dog ikke, at vi ændre vores målsætning eller engagement. Lige pt. er vi aktivt i gang med en storstilet rekrutterings kampagne, både in-game, her og på diverse andre tilsvarende medier og forums.

 

ONSLAUGHTs MÅLSÆTNING FOR SWTOR

 

Målet for SWTOR er ikke at være først og størst, men dem der har det sjovest. Det lyder måske som en skidt undskyldning for ikke at have ambitioner, men vores erfaringer fortæller at loyale og glade medlemmer ikke skabes ved world- eller server-first kills, men igennem et socialt og stabilt fællesskab. Vi har et ønske om, at vores medlemmer er stolte af, at være en del af Onslaught og dets fællesskab - så må server-first kills og top-10 world progress kommer næst i rækken.

 

HVAD SKAL DU NU GØRE?

 

Du kan besøge os på, http://www.onslaught.dk hvor du kan læse meget mere om Onslaught Gaming, eller du kan springe direkte til "ANSØG HER!" i menuen på vores website og fortælle os hvem du er - valget er dit!

 

Uanset hvad du vælger, så skal du have tak for din tid og held og lykke med dit spil.

 

Cheers

//Pandisiuz

Edited by Pandisiuz
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...