Jump to content

Czech Order recruiting


Diha

Recommended Posts

Social guild Czech Order recruiting new members - czech or slovak speaking /// Gilda CZECH ORDER prijima nove cleny. Max rep/xp bonus, flagship. Pokud se chces pridat k pohodove aktivni cz-sk gilde, napis (whisper).

 

Preferujeme aktivní hráče zaměřené na end-game a máme:

 

https://app.twitch.tv/ - komunikátor - v minulosti to bylo CURSE

Web: http://www.czechorder.enjin.com/

máme také skupinu na FB

 

takže neváhej a napiš.

 

Diha

Link to comment
Share on other sites

Zdravím,

 

Po naozaj dlhej dobe (pár rokov:)! opäť spustená hra a tak ma napadlo pozrieť či tu nebude nejaká CZ/SK guilda cez fórum. Zaujala ma vaša keďže inú to samozrejme nenašlo, akurát ako ste na tom s počtom ľudí na Progenitore keďže to je RP-PvE, ja som odjaživa na Red Eclipse, ktorý je aspoň ako čítam v súčastnosti najviac s počtom hráčov, kým iné klesajú.

Prečo práve RP server?:)

Link to comment
Share on other sites

Zdravím,

 

tak hra udělala pár přešlapu, a lidi poodcházeli všude i od nás, situace je taková, že se lidí vracejí, ale i tak nás níkdy nebude tolik kolik na Red Eclips.

 

Czech Order byl prvotně vytvořen na serveru master thon, pokuď se nepletu, tak ten byl stvořen jen proto, že na redu bylo přeplněno, jenže časem master thon sjednotili s progenitorem...bohužel.

 

No aktivita, počet členů? Aktivní jsme dost a to v počtu mimo špičku v noci kolem 1-3 a ve špičce dle možností od 10-26 lidí takový průměr, teď máme kolem 15ti lidí. Celkový počet kvalifikovaných účtu dle hry máme momentálně 76 a počet lidi v guildě aktivních dle mě, což aktivitu beru trošku přísněji, ale počítám do toho f2p hráče, tak číslo je 215 (počítáno na účet) ono přece jen léto je čas dovolených a akci mimo pc :), každopádně obsazenost guildy máme 703 v tomto čísle jsou započítáno "alty" od všech, hráči z jiných guild a neaktivní hráči, kteří nehrají déle jak 120 dní od 360 dne takového hráče vyhazuji z guildy - no naštěstí toto se neděje tak často. :)

 

Diha

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...